Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els articles de República Valenciana, apunta-t'hi

Nom


Correu electrònic
Vídeos

Pel canvi de règim votarem la coalició ENV-RV/PVE La proposta del Sobiranisme Valencià Republicà 3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (1a part) 3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (2a part) Manifestació del 25 d'abril de 2010 PER LA SOBIRANIA VALENCIANA Per la República Valenciana

Coalició per la República Valenciana

(1ra part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

(2na part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

Galeries de fotos

Banderes de la República Valenciana, onejant pels carrers de Castelló de la Plana
Banderes de la República Valenciana, onejant pels carrers de Castelló de la Plana

Més fotografiesCoalició per les republiques sobiranes a EuropaEnllaços valencianistes

Twitter

FacebookEsquerra nacionalista valenciana

Constantí Llombart

País Valencià. lliure i sobiràEncarrega la teua bandera


El llaç solidari dels sobiranistes valencians republicans de RV/PVE amb els sobiranistes catalans republicans empresonats i exiliats per l’Estat espanyol. Poseu-ho en el vostre perfil davant el judici…

dilluns, 11 febrer 2019


RV/PVE davant la repressió de l’Estat espanyol envers els republicans catalans: per l’obertura de processos constituents.

dijous, 07 febrer 2019

RV/PVE davant la repressió de l’Estat espanyol envers els republicans catalans: per l’obertura de processos constituents.

República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu davant de la repressió contra els republicans catalans per part de l’Estat espanyol sorgit del 78 i que cada vegada més esdevé hereu del 39 i que compta amb la complicitat de sectors que es reclamen d’esquerres, es posiciona al costat de tots els demòcrates i els republicans en defensa de les llibertats democràtiques i els drets civils i socials. Es posiciona a favor de processos constituents a l’Estat espanyol, perquè sols un canvi de règim que supere el del 78 i porte la República -i en el nostre parlament si esdevé sobirà: la Valenciana-, farà possible la llibertat dels presos polítics catalans i el lliure retorn dels exiliats republicans.
Llegir més


Per què República Valenciana – Partit Valencianiste Europeu es reivindica com ‘europeu’?

dilluns, 21 gener 2019

Per què República Valenciana – Partit Valencianista Europeu es reivindica com ‘europeu’?

El terme Europa, com el de República, són dos etiquetes que alguns valencians contemplen amb prevenció.
Cert valencianisme acomplexat, conservador i fins i tot progressista, davant del predomini espanyol en defensa del republicanisme —concretat en la seua reivindicació de la III República espanyola—, opta per mostrar-se com aliè als ideals republicans i a la reivindicació republicana en la seua concreció territorial valenciana, com és la República Valenciana.
Llegir més


RV/PVE ofereix una proposta a la CPVR de moció republicana i sobiranista per a presentar als ajuntaments valencians

dimarts, 18 desembre 2018

República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu, membre de la Coordinadora del País Valencià per la República, ofereix per al debat dins de la CPVR una moció republicana i sobiranista per a ser presentada en els ajuntaments valencians. La moció de la CPVR està prevista que s’aprove en gener, en la propera reunió, que seria la dècima, de la Coordinadora. La proposta de RV/PVE té com a fonaments els acords aprovats de la Coordinadora: document de refundació de la CPVR de 3 de març del 2018 https://i1.
Llegir més


RV/PVE en solidaritat amb Turull, Sànchez, Forn, Rull i els republicans catalans i per la fi del regim del 78/39

divendres, 14 desembre 2018

RV/PVE en solidaritat amb Turull, Sànchez, Forn, Rull i els republicans catalans i per la fi del regim del 78/39

República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu, davant de la ignomínia de l’Estat espanyol mantenint en presó sense judici als dirigents republicans catalans i de l’alentiment pervers del procés per evitar que els demòcrates catalans puguen recórrer als tribunals internacionals; que davant de l’opció de lluita pacífica dels catalans per a poder decidir democràticament i assolir l’Estat català els ha portat a quatre dels presoners polítics: Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn a fer una vaga de fam que ja es va acostant als quaranta dies en que es pot produir un desenllaç de mort; davant d’aquests fets els sobiranistes valencians republicans de RV/PVE manifestem que no es pot restar en silenci davant aquesta repressió de l’Estat dinàstic espanyol i no ser, al mateix temps, còmplices d’este Estat espuri neofranquista.
Llegir més


6 desembre 2018, una reivindicació:PER LA CONSTITUCIÓ VALENCIANA

dijous, 06 desembre 2018

6 desembre 2018, una reivindicació:PER LA CONSTITUCIÓ VALENCIANA 6 desembre 2018, una reivindicació:PER LA CONSTITUCIÓ VALENCIANA

Intervenció de RV/PVE i de la CPVR en l'encontre estatal republicà a Vicálvaro-Madrid

dimecres, 14 novembre 2018

Intervenció de RV/PVE a càrrec de Víctor Baeta
Voy a pedir unos instantes de silencio, de los tres minutos que nos corresponden, en homenaje a los cinco republicanos fusilados el 27 de septiembre de 1975 por oponerse al regimen franquista y a la continuidad borbónica que se pactó.
(…)
Gracias.
La dinastía borbónica y la oligarquia franquista que la restauró, basa su existència en la unidad de España y en un sujeto de sobirania que utilizan de pantalla que es “el pueblo espanyol” de la llamada Nación española.
Llegir més


AMB LA DECLARACIÓ REPUBLICANA DE SAGUNT LA REPÚBLICA ENTRA A L’AGENDA POLÍTICA VALENCIANA

diumenge, 13 maig 2018

Nota de premsa de la CPVR sobre l’acte a Sagunt 13 de maig de 2018 Nota de Premsa – Coordinadora del País Valencià per la Repúblca

AMB LA DECLARACIÓ REPUBLICANA DE SAGUNT LA REPÚBLICA ENTRA A L’AGENDA POLÍTICA VALENCIANA

• Un centenar de càrrecs públics de tot el País Valencià s’ha adherit ja a la Declaració.
Llegir més


La proposta política del sobiranisme valencià republicà de RV/PVE, SVR i JRV el 15-F a la UV

dimecres, 31 gener 2018


Convocada de nou la Coordinadora del País Valencià per la República. Tota la informació a www.coordinadorarepublicana.org

divendres, 12 gener 2018

Convocada de nou la Coordinadora del País Valencià per la República (CPVR).
Tota la informació a www.coordinadorarepublicana.org
Llegir més

© 2008 República Valenciana - Avís legal - Contacte
Accedeix al web antic